The Ride Life gelanceerd! / by Kwinten Lambrecht

The Ride Life logo

The Ride Life werd afgelopen weekend officieel gelanceerd!

Op deze website kom je via filmpjes de leukste plekken in Brussel te weten. Ingeweken Brusselaars Camille Pollie en Bert Sap, én een fietser nemen je mee op een stocht doorheen een - soms zelfs onontdekte - Brusselse buurt. De slogan luidt dan ook: 'Bits of Brussels You Will Love Forever'. Ride on guys!

De eerste aflevering, waaraan ik zelf deelnam, gaat over Vorst, Sint-Gillis en een vleugje Brussel Centrum.

Klik op de afbeelding hieronder en check it out!

P.S: Sharen is keihard Caren dus Tweet/Facebook/Myspace zelfs, via hashtag #TheRideLife

Discover the Andy Schleck within you and ride uphill with Kwinten to a delicious reward at the top! And when you’re there don’t forget to catch one of the best views of Brussels at Altitude Cent. Release the inner child within yourself when you ride downhill. And top your ride off with some delicious ‘Ballekes’ at La Boule D’Or, while you watch drivers go wild when they get in line for the traffic jam. Ride on! Check out Kwinten's ride at www.theridelife.be